Vilka är vi?

Vi är en grupp boende i området som vill se fler samlas kring klimat initiativ i Hägersten, Älvsjö och Fruängen. Vissa av oss har träffats genom vårat engagemang i Vänsterpartiets lokala klimatgrupp och några av oss har träffats via Klimatforum Hägersten som är ett klimatnätverk i området.

Snart kommer en bild med alla oss. :)
Men vi som arrangerar festivalen heter Nora Björklund, Ingegerd Jansson, Ragnhild Fahleryd, Sune Nordström, Maria Schön och Kerstin Norlin. Malcolm Murdoch har gjort det grafiska materialet för festivalen.Vad är syftet?

Klimatfestivalen är vårat strå till stacken i att få personer i vårt lokala område att uppmärksamma och börja agera för att hålla tillbaka klimatförändringarna. Vi vill att fler engagerar sig och att dom som redan är engagerade hittar varandra. Vi vill också belysa frågan lite extra innan valet.

Vi vill se aktörer på vår festival som agerar för en rättvis klimatomställning. Om du vill läsa mer om bakgrunden eller om varför vi bara bjudit in vissa partipolitiska organisationer så kan du göra det i intervjun med Nora i tidningen Syre . Du kan även läsa om festivalen i intervjun med Ingegerd i mitti.